Επιλεγμένα σεμινάρια

Συμπληρωστε τα στοιχεια σας

Τα σεμινάριά μας

Το Εβδομαδιαίο Μενού της Ακαδημίας Μεσογειακής Γαστρονομίας

Δείτε περισσότερα

Το Ούζο και ο Τοπικός Γλυκάνισος

Δείτε περισσότερα

Τα Δημητριακά και η Λεσβιακή Αρτοποιία

Δείτε περισσότερα

Ο Λεσβιακός Ελαιώνας και το Ελαιόλαδο

Δείτε περισσότερα

Τα νέα μας

Το Εβδομαδιαίο Μενού της Ακαδημίας Μεσογειακής Γαστρονομίας

Ισχύει από 1ης Ιουλίου έως 31ης Αυγούστου Δευτέρα Γνωριμία με τον Τροχό Αγγειοπλαστικής και τα εργαλεία του Πρακτική Άσκηση στον Τροχό και στις Πλαστικές χειροτεχνίες με πηλό Αναδρομή στην Ιστορία της Αγγειοπλαστικής της Λέσβου και σύντομη Παρουσία...

Δείτε περισσότερα

Περίμετρος - ΕΡΤ3

<br /><br />Απόσπασμα από την εκπομπή Περίμετρος της ΕΡΤ3 και του ΕΡΤNEWS στις 2-4-2024<br />Ρεπορτάζ:Δήμητρα Λαχουρή<br />Κάμερα...

Δείτε περισσότερα

Το Ούζο και ο Τοπικός Γλυκάνισος

Εισαγωγή στους αρωματικούς σπόρους που αξιοποιούνται στο ούζο Προβολή με θέμα τον γλυκάνισο Λισβορίου Παρουσίαση με θέμα τη διαδικασία παραγωγής του ούζου Εισαγωγή στα προϊόντα Γιαννατσή Παρουσίαση ενός παραδοσιακού καφενείου στη Λέσβο Γευσι...

Δείτε περισσότερα

Εγγραφείτε στο newsletter μας