Εισαγωγή στους αρωματικούς σπόρους που αξιοποιούνται στο ούζο
Προβολή με θέμα τον γλυκάνισο Λισβορίου
Παρουσίαση με θέμα τη διαδικασία παραγωγής του ούζου
Εισαγωγή στα προϊόντα Γιαννατσή
Παρουσίαση ενός παραδοσιακού καφενείου στη Λέσβο
Γευσιγνωσία παραδοσιακών μεζέδων του καφενείου
Προβολή με θέμα τα παραδοσιακά γλέντια της Λέσβου
Συμπόσιο με γεύσεις από τοπικές παραδοσιακές συνταγές
<li>Γνωριμία με τους ανθρώπους του ελαιόλαδου Ειρήνη Πλωμαρίου.</li> <li>Εισαγωγή στον ελαιόκαρπο και τα φύλλα της ελιάς.</li> <li>Προβολή με θέμα τη φροντίδα της ελιάς στο Πλωμάρι.</li> <li>Παρουσίαση της διαδικασίας παραγωγής του ελαιόλαδου (εμφιάλωση, πωματισμός και σήμανση).</li> <li>Εισαγωγή στις θεραπευτικές ιδιότητες του βρώσιμου ελαιόλαδου.</li> <li>Παρουσίαση εναλλακτικών τρόπων αξιοποίησης της ελιάς και του ελαιόλαδου.</li> <li>Γευσιγνωσία ελαιόλαδου.</li> <li>Προβολή με θέμα παραδοσιακά γλέντια ελιάς στη Λέσβο.</li> <li>Συμπόσιο με βάση το ελαιόλαδο, το παξιμάδι και το ούζο.</li> <li>Γνωριμία με τους ανθρώπους του ελαιόλαδου Ειρήνη Πλωμαρίου.</li> <li>Εισαγωγή στον ελαιόκαρπο και τα φύλλα της ελιάς.</li> <li>Προβολή με θέμα τη φροντίδα της ελιάς στο Πλωμάρι.</li> <li>Παρουσίαση της διαδικασίας παραγωγής του ελαιόλαδου (εμφιάλωση, πωματισμός και σήμανση).</li> <li>Εισαγωγή στις θεραπευτικές ιδιότητες του βρώσιμου ελαιόλαδου.</li> <li>Παρουσίαση εναλλακτικών τρόπων αξιοποίησης της ελιάς και του ελαιόλαδου.</li> <li>Γευσιγνωσία ελαιόλαδου.</li> <li>Προβολή με θέμα παραδοσιακά γλέντια ελιάς στη Λέσβο.</li> <li>Συμπόσιο με βάση το ελαιόλαδο, το παξιμάδι και το ούζο.</li>